Informatie over de praktijk van:

Praktijknaam Praktijk Tressan, Family & Kids Expert
Naam Sandra van der Veen
Adres Onnerweg 93 - 9751 VC - Haren
Telefoon 06 42056299
E-mailadres info@tressan.nl
Website www.tressan.nl
Beroep/specialisatie Gezins-Jongeren en Kindercoaching
Registraties WMO en Jeugdwet
Bijzonderheden Gezinsbegeleiding –Jongerenbegeleiding–Hooggevoeligheid- Kind uit de (v)echtscheiding – Rouw ondersteuning –Opgroeiondersteuning –Mindfulness - Mindful opvoeden – Burn out-, stress-, angst en paniek begeleiding – Natuurgeneeskundig therapeut
Welkom Naast moeder van drie kinderen, begeleid ik al ruim 7 jaar met hart en ziel ouders, jongeren en kinderen in mijn praktijk Tressan. Wanneer ik word gebeld met een hulpvraag dan weet men het, na lange tijd, even niet meer. Vragen om hulp vraagt soms veel moed, toch gingen al vele ouders en jongeren u voor!

Persoonlijke begeleiding in de praktijk, in de oudercursus Mindful Opvoeden, op school of thuis. In de begeleiding is er ruimte voor ieder zijn of haar eigen gevoel. Vanuit rust en vertrouwen worden beschrijvingen van situaties en gevoel goed geïnterpreteerd en omgezet in het beschrijven van het achterliggende probleem. Van daaruit werken we samen naar een sterke balans.

Kinderen spiegelen door hun gedrag hoe ze de omgeving ervaren. Negatief gedrag is veelal een signaal en een kreet om hulp om nieuw, effectief gedrag te ontwikkelen bij een onvervulde behoefte. Dat bewustzijn geeft inzicht in de juiste aanpak, ook als er sprake is van zeer stressvolle situaties.
Pubers en Jong volwassenen zijn voor mij een uitdaging; om ze weer in hun eigen kracht te zetten, ze weer in zichzelf laten geloven.
Ouders krijgen naast een sterke verbinding met hun kinderen, en veelal nieuw zelfinzicht, weer het stevige vertrouwen terug in de begeleiding van hun kind
Vergoeding Een begeleidingstraject voor uw kind en/of gezinsbegeleiding is middels een doorverwijzing van uw huisarts of uw gemeente mogelijk en wordt vergoed vanuit de Jeugdwet. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook telefonisch of per email contact opnemen.